15 december 2024 Showcase Melkweg Amsterdam Deuren: 20:00

The Pitch: Showcase

Show what you’ve got! Op 15 december laten de geselecteerde talenten van The Pitch in de Melkweg zien wat ze in huis hebben tijdens een tussentijdse presentatie. Meer info volgt snel…

Over The Pitch
In het nieuwe project The Pitch werken toonaangevende popkoepels, platforms en podia in Zuid-Holland en Noord-Holland samen om de bloeiende hiphopscene in de beide regio’s een stevige professionele stimulans te geven.

Met dit regio-overschrijdende samenwerkingsverband voor hiphop talent, zangers, mc’s en producers (m/v/x) in West-Nederland, maken ambitieuze en onderscheidende makers in deze scene kans op een uniek 1-jarig coaching-traject op maat. Met een werkbudget van 10.000 euro en persoonlijke begeleiding en feedback van professionals uit alle lagen van de muziekscene en industrie. Een externe professionele jury uit de scene selecteert dé 10 makers met potentie: 5 uit Zuid-Holland en 5 uit Noord-Holland. Geselecteerd voor The Pitch zijn: Tres Navy, Romee, Noell3, II, Dashaeno, Dominál, Keenan Mundane, Rocher en Vinny.

Meer informatie over The Pitch en de deelnemers vind je op pitch.nu