21 oktober 2024

The Pitch: Showcase event 2024

Op zondag 15 december is het tijd voor de showcase van The Pitch 2024 in de Melkweg, Amsterdam! Alle deelnemers laten zien wat ze in zich hebben en waar ze de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. 

The Pitch: showcase event is het moment om Dominál, Romee, Tres Navy, Keenan Mundane, Rocher, Dashaeno, ii, VINNY en NOELL3 live te zien. Deze geselecteerde acts hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een door hun opgesteld ontwikkelplan door middel van coaching en begeleiding. Op zondag 15 december spelen alle acts hun gloednieuwe show live.

Kom jij zondag 15 december om 18.30 uur naar de Melkweg in Amsterdam? Haal hier je tickets voor slechts 10,- euro of check www.pitch.nu voor meer informatie. 

Over Muziekhub GoWest!
GoWest! is de nieuwe Muziekhub van West-Nederland: een samenwerkingsverband tussen toonaangevende popkoepels, festivals, podia, oefencentra, popopleidingen, kennisinstellingen, media en makers. In het project The Pitch werken we aan de ondersteuning van tien jonge makers uit de hiphopscene zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

GoWest! is een samenwerkingsverband tussen de popkoepels met talentontwikkeling als (kern)taak: Popunie (Rotterdam en Zuid-Holland), Popradar (Den Haag), GRAP (Amsterdam), NH-Pop (Noord-Holland), het hiphop kenniscentrum H3CStichting AIGHT (Den Haag) en Melkweg (Amsterdam).